نکات امنیتی که برای حفظ امنیت ارتباطات آنلاین خود باید بدانید

مرور تجربیات فعالان مدنی و سیاسی حوزه‌های مختلف که در سال‌های گذشته دستگیر شدند نشان می‌دهد که بسیاری از آن‌ها در صورت رعایت نکات امنیتی در ارتباطات خود، می‌توانستند به فعالیت خود ادامه دهند و یا در صورت دستگیری، مدارکی علیه فعالیت‌های آنلاین و یا افراد مرتبط با خود به دست مقامات امنیتی ندهند.
مرکز مشاوره فعالان مدنی و سیاسی با جمع‌آوری اطلاعات لازم برای حفظ امنیت آنلاین به شما کمک می‌کند که با رعایت نکات امنیتی در ارتباطات خود، خطر دستگیری و یا تحت کنترل قرار گرفتن توسط نهادهای امنیتی را به پایین‌ترین حد ممکن برسانید.
شما از امروز می‌توانید، نکات امنیتی را در ارتباطات آنلاین از صفحه مرکز مشاوره فعالان سیاسی و مدنی-دستگیری دنبال کنید.
نکته شماره یک: در صورت امکان از سیستم‌عامل‌های اصل (Original) برای کامپیوتر و لپ‌تاپ خود استفاده کنید. رایج‌ترین سیستم‌های عامل ویندوز (Windows)، لینوکس (Linux) و مک (Mac) هستند. به طور مداوم سیستم‌عامل، تمامی نرم‌افزارهای برنامه‌های مورد استفاده و مرورگرهای خود مانند اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer)، فایرفاکس (Fire Fox) و گوگل کروم (Google Chrome) را از طریق اینترنت به روز کنید تا نواقص و مشکلات قبلی سیستم‌عامل و نرم ‌افزارها برطرف شود. (به‌روزرسانی سیستم‌عامل و نرم‌افزارها در ایران به دلیل رعایت نکردن قانون کپی‌رایت مشکل خواهد بود اما اکثر لپ‌تاپ‌های موجود به دلیل این‌که از سیستم‌عامل اصلی استفاده می‌کنند مشکلی نخواهند داشت.)
بسیاری از کارشناسان معتقدند استفاده از اینترنت اکسپلورر، امنیت آنلاین شما را پایین می‌آورد. شما به راحتی می‌توانید استفاده از اکسپلورر را برای همیشه ترک کنید و آن را با فایرفاکس یا گوگل کروم جایگزین کنید. جی‌میل، امن‌ترین براوزر گوگل کروم است.
جزوه کامل را به صورت پی دی اف از این‌جا دریافت کنید:
http://goo.gl/AYYRD1
صفحه تلگرام دست‌گیری:
https://telegram.me/Dastgirii